FÖRSTA SIDA OM VILLA 9000

Försäljning och service

av

vattenfria toalettlösningar

 

Hög kapacitet
Med sin höga kapacitet fungerar den lika bra vid kontinuerlig som växelvis användning. Passar därför både fritids- och permanent boende. Ett fritidsboende med fem personer behöver som regel tömma latrinbehållaren i toaletten var 4:e till 6:e vecka.

Separett Villa är en urinsorterande fritidstoalett som med sin enkelhet och obegränsade kapacitet ger dig ett bekymmerslöst ägande med enkel efterhantering av toalettavfallet. Villa 9000 har inget krav på rumstemperatur, utan fungerar lika bra i varma som kalla utrymmen

6990 :-

Fritidstoalett för slott och koja! Tack vare urinsepareringen minskar både lukten och volymen på det avfall som måste tas om hand. Under de senaste tio åren har toaletten utvecklats och förfinats och har tack vare det nått hög driftsäkerhet och användarvänlighet.

.

Hygienisk och luktfri
Villa 9000 har hög driftsäkerhet, är lätt att installera och tar inte mer plats än en vanlig toalettstol. Fläkten vädrar ut den lilla lukt som bildas trots urinseparation och bidrar dessutom till ett bättre inomhusklimat genom att ständigt hålla luften i fastigheten i rörelse. Fläkten är effektiv och tyst och mår bäst av att kontinuerlig drift. Insynsskydd Insynsskyddet döljer det torra avfallet i latrinbehållaren och skjuts undan först när du sätter dig för att använda toaletten. Detta innebär att du aldrig ser toalettavfallet annat än när det är dags att tömma.
5 års garanti
Fritidstoalett Villa 9000 omfattas av en femårig garanti.


Köhlbergs

Adress: Flatön-bua 244 b, 47491 Ellös